Hotellrum - Hur du ska hitta bra och trevliga hotellrum
Hotellrum i Genarp

Hotellrum i Genarp

Det finns totalt 4 hotell eller motell som erbjuder hotellrum i Genarp flera av dessa hotell har anor långt tillbaka i tiden och några av hotellrummen är mycket trevliga. I Genarp kan det vara svårt att hitta det bästa hotellrummet och dessutom kan priserna variera ganska mycket. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som ofta bor på hotell och kan tipsa om det bästa hotellet och hotellrummet i Genarp. Ett alternativ är ju också att ta in på något billigare rum på ett motell eller vandrarhem. Det går också att jämföra hotellen och hotellrummen på nätet.


Eftersom det i Skåne och i Genarp finns många som tillhandahåller hotellrum kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av rum de har och om hotellfruktost ingår. När du kontaktar något hotell för att höra efter som lediga hotellrum är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av rum du vill ha och va hotellrummet får kosta. Om det är lågsäsong går det också ofta att diskutera om priset på rummet eftersom hotellet alltid vill fylla hotellrummen så mycket som möjligt. Viss information kan du om tillgängliga hotellrum på hotellens webbsidor.
Det går bäst att komma i kontakt något trevliga hotell i Genarp för att se vilka lediga hotellrum de har och hur mycket de kostar genom att kolla nedan:


Alla hotellrummen i Genarp

Häckeberga Wärdshus Konferens & Hotell

Värdshusvägen

247 70 Genarp

040-48 05 41

Hundpensionat Hundrundans Lilla Pensionat

Hässleberga 381

247 99 Genarp

070-144 99 19

The Lodge

Södra Ugglarp 621

247 98 Genarp

046-24 89 05

Häckeberga Slott

Häckeberga Slott

247 98 Genarp

040-48 04 40