Hotellrum - Hur du ska hitta bra och trevliga hotellrum
Hotellrum i Löderup

Hotellrum i Löderup

Det finns totalt 4 hotell eller motell som erbjuder hotellrum i Löderup flera av dessa hotell har anor långt tillbaka i tiden och några av hotellrummen är mycket trevliga. I Löderup kan det vara svårt att hitta det bästa hotellrummet och dessutom kan priserna variera ganska mycket. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som ofta bor på hotell och kan tipsa om det bästa hotellet och hotellrummet i Löderup. Ett alternativ är ju också att ta in på något billigare rum på ett motell eller vandrarhem. Det går också att jämföra hotellen och hotellrummen på nätet.


Eftersom det i Skåne och i Löderup finns många som tillhandahåller hotellrum kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av rum de har och om hotellfruktost ingår. När du kontaktar något hotell för att höra efter som lediga hotellrum är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av rum du vill ha och va hotellrummet får kosta. Om det är lågsäsong går det också ofta att diskutera om priset på rummet eftersom hotellet alltid vill fylla hotellrummen så mycket som möjligt. Viss information kan du om tillgängliga hotellrum på hotellens webbsidor.
Det går bäst att komma i kontakt något trevliga hotell i Löderup för att se vilka lediga hotellrum de har och hur mycket de kostar genom att kolla nedan:


Alla hotellrummen i Löderup

B&B Vinkille

Vinkillevägen 54

271 78 Löderup

0411-52 29 14

Storgatan kafé & Rum

Storgatan 14

271 76 Löderup

0411-52 48 48

Löderups Strandbad Hotell, Restaurang och Stugby

Södra Strandbadsvägen 40

271 77 Löderup

0411-52 62 60

Örums Nygård Gårdshotell Spa & Konferens

Örumsvägen 141

271 76 Löderup

0411-52 40 80