Hotellrum - Hur du ska hitta bra och trevliga hotellrum
Hotellrum i Tomelilla

Hotellrum i Tomelilla

Det finns totalt 4 hotell eller motell som erbjuder hotellrum i Tomelilla flera av dessa hotell har anor långt tillbaka i tiden och några av hotellrummen är mycket trevliga. I Tomelilla kan det vara svårt att hitta det bästa hotellrummet och dessutom kan priserna variera ganska mycket. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som ofta bor på hotell och kan tipsa om det bästa hotellet och hotellrummet i Tomelilla. Ett alternativ är ju också att ta in på något billigare rum på ett motell eller vandrarhem. Det går också att jämföra hotellen och hotellrummen på nätet.


Eftersom det i Skåne och i Tomelilla finns många som tillhandahåller hotellrum kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av rum de har och om hotellfruktost ingår. När du kontaktar något hotell för att höra efter som lediga hotellrum är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av rum du vill ha och va hotellrummet får kosta. Om det är lågsäsong går det också ofta att diskutera om priset på rummet eftersom hotellet alltid vill fylla hotellrummen så mycket som möjligt. Viss information kan du om tillgängliga hotellrum på hotellens webbsidor.
Det går bäst att komma i kontakt något trevliga hotell i Tomelilla för att se vilka lediga hotellrum de har och hur mycket de kostar genom att kolla nedan:


Alla hotellrummen i Tomelilla

Stora Hotellet

Torget 8

273 30 Tomelilla

0417-130 40

Tomelilla Golfklubb & Hotell

Ullstorp Golfanläggning

273 94 Tomelilla

0417-194 30

Greensleep

Ullstorp 1222

273 94 Tomelilla

070-896 62 77

Kåseholms Slott

Kåseholms Säteri

273 97 Tomelilla

0417-271 20